Huisregels

1. Wij vragen onze gasten vriendelijk om respect te hebben voor de huismeester en haar regels te respecteren en accepteren.

2. Het maximale aantal gasten mag niet overschreden worden. De huismeester heeft het recht om extra toegang te verlenen of te weigeren. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

3. De bijkomende kosten, indien deze op de voucher vermeld staan, zoals: toeristenbelasting, schoonmaakkosten, beddengoed of borg ter plaatse bij aankomst betalen.

4. Zorg dat u de buren niet stoort. Het huis is gevestigd in een woongebied. Houd u aan de rustige tijden (22:00 uur en vrijdag/zaterdag 23:00 uur).

5. Roken in dit huis is verboden. Roken in de achtertuin is toegestaan. Gelieve niet roken / drinken bij de ingang, dit zal de bewoners hinderen. Overtreding van deze regeling resulteert in een boete.

6. Ga a.u.b. correct met de bioscoop om. Er hangt in de bioscoop een lijst met regels, alstublieft let hier op.

7. Verplaats geen meubels. Dit kan onnodig schade en slijtage veroorzaken aan de meubels en vloeren. De beheerder kan u hier extra kosten voor in rekening brengen.

8. Open geen kamers of kasten die met een sleutel zijn afgesloten.

9. Gooi niets in het toilet, badkuip, gootsteen of andere afvoeren. Denk aan tampons, maandverbanden, luiers, inlegkruisjes, vetten, schoonmaakproducten, voedselresten etc. Dit veroorzaakt ernstige ontstoppingen!

10. Elke vorm van overstroming in de badkamer leidt tot schade aan de apparatuur en vloer. De gast is hier aansprakelijk voor alle schade.

11. Gebruik altijd beddengoed op bedden. Mocht dit niet gedaan worden, kunnen de schoonmaakkosten van kussens, dekens en nieuwe matrassen allemaal in rekening worden gebracht.

12. De houtkachel / openhaard in huis kan niet worden gebruikt. Hierdoor ontstaan schoorsteenbranden. De elektrische open haard in de woonkamer kan wel worden gebruikt.

13. Hete pannen kunnen niet rechtstreeks op de gootsteen of tafel worden geplaatst. Gebruik hiervoor altijd een onderzetter.

14. In dit huis zijn huisdieren niet toegestaan.

15. Respecteer de tuin. Pluk geen bloemen en steek geen vuur aan. Het opzetten van tenten in de tuin is ten strengste verboden.

16. Wij hebben aandacht voor het milieu en scheiden daarom altijd (huishoudelijk) afval. Er zijn afvalcontainers, gelieve deze op de juiste manier gebruiken en het afval scheiden.

17. Iedere gast moet verantwoordelijk omgaan met water, gas, elektriciteit en licht. Oven, licht, televisies etc. moet worden uitgeschakeld zodra u het vakantiehuis verlaat. Overmatig elektriciteitsverbruik wordt bij vertrek in rekening gebracht.

18. Meld eventuele onvolkomenheden bij de huismeester en deel deze binnen 24 uur van binnenkomst, zodat u niet aansprakelijk word gesteld van onvolkomenheden die er voor uw verblijf waren. Meld schade die tijdens uw verblijf gemaakt zijn, zodat wij het huis netjes achter kunnen laten bij de volgende gasten.

19. Klachten dient u direct, binnen 24 uur, te melden. Als er een defect is, meld dit dan bij de huismeester.

20. Indien een gebrek na overleg met de eigenaar / beheerder ter plaatse niet wordt verholpen, kan er een officiƫle klacht ingediend worden. Wij zullen de klacht in behandeling nemen en zoeken naar een passende oplossing.

Boek de villa hier!